Який тип кондиціонера вибрати
Повернутися

Наявність вдома або в офісі комфортних мікрокліматичних умов дозволяє нам не тільки чудово відпочити і відновити сили, але і при цьому продуктивно працювати. Таким чином, підтримка правильного балансу тепла і холоду є розумним вибором як для домовласників, так і для ділових людей.

І вибір правильного кондиціонера має вирішальне значення для створення ідеальної системи регулювання температури. Багато людей просто не знають, як правильно вибрати кондиціонер. Який же варіант підійде саме вам?

Типи кондиціонерів

Сьогодні ринок буквально «завалений» безліччю типів кондиціонерів. У кожного з них є свої якості і характеристики, які підходять для конкретного будинку і формату використання. Щоб вибрати найбільш підходящу систему, ви повинні знати все про різні варіанти, які у вас є:

Портативні кондиціонери

Цей варіант обладнання відрізняється дешевизною, компактністю і мобільністю. Портативні кліматичні установки не вимагають монтажу в певну стіну, але мають колеса, які дозволяють легко переміщати їх з кімнати в кімнату.

Віконні кондиціонери

Віконні кондиціонери встановлюються, як видно з назви, безпосередньо у віконному отворі. Вони не вимагають прокладки траси, так як охолоджуючі канали звернені всередину приміщення, а вентиляційні отвори – назовні. Це дозволяє використовувати таке обладнання як в житлових, так і в комерційних системах кондиціонування повітря.

Настінні кондиціонери

Найпоширеніші сьогодні побутові варіанти. Мають у складі зовнішній і внутрішній блок, між якими прокладається траса для циркуляції фреону і відведення рідини. Відрізняються компактністю і простотою використання. Мають сучасний дизайн.

Центральні кондиціонери

Кращий варіант для комерційного використання. Ефективно охолоджують всю будівлю через спеціальну систему повітропроводів. Зовнішній блок встановлюється зазвичай на даху.