Функція Plazma Quad Plus
Повернутися
 Функція Plazma Quad Plus

 Функція Plazma Quad Plus 

Особливу небезпеку в сучаних містах мають дрібні тверді частинки. Їх називають РМ,їх розмір менше ніж 2,5 мкм. Безліч таких мікрочастинок міститься у вихлопі дизельних двигунів, а також у тютюнлвлму димі. Дихальна система людини не здатна їх затримувати, тому через легені, вони потрапляють разом з киснем безпосередно в кров. І вже током крові розносяться по всьому організму. Система фільтрації  Plazma Quad здатна ефективно затримувати часточки РМ2,5. Цю можливість високо оцінять власники квартир або будинків,які знаходяться біля жвавих міських магістралей підприємств або ТЕЦ.

Повітря подібно до води, ми використовуємо його неусвідомлено. Проте це найважливіший фактор,що впливає на стан здоров`я людини.Зазвичай повітря має безліч забруднюючих часточок,їх потрібно виалити та нейтралізувати для того,щоб повітря зробити чистим та свіжим. Унікальна система очищення повітря має 4 напрямки дії:

-- бактерії;

-- віруси;

-- алергени;

-- пил.

Електростатичний фільтр - електростатичний ефект, заснований на електризації діелектричної основи фільтра й притяганні за рахунок кулонівської взаємодії позитивно й негативно заряджених, а також поляризованих часточок пилу.

Високоефективний фільтр - забезпечує додаткову фільтрацію повітря й уловлює дрібні часточки, яким вдалося пройти через попередній фільтр.

Технологія відштовхування забруднювачів - поверхневі крильчатки вентилятора, алюмінієві ребра теплообмінника, а також пластикові деталв,що контактують з повітряним потоком, являють собою "шахову дошку" з гідрофобних та гідрофільних клітин мініатюрного розміру,що чергуються. Маючи сполуки фтору затримують пил,волокна тканини тощо.